LED pærer

LED pærer giver store besparelser på din butiksbelysning eller i dit hjem. Du kan spare op mod 90 % af din elregning ved at skifte til de ikke helt billige LED pærer fra traditionelle halogenpærer. Er udskiftningen til LED pærer billig? nej ikke på den korte bane, men i det lange løb, er det store besparelser, både på strømregningen og i levetiden. Kvalitets LED spot pærer holder i gennemsnit til 30.000 lystimer også selvom det er nogle af de der kan dæmpes. Man skal dog sikre at lysdæmperen understøtter det, hvilket ellers vil vise sig ved at de pågældende LED lyskilder blinker og bliver ustabile. Eksempel på beregning af butiksbelysning alene  ved at lave om fra Halogen til LED lamper. Lyskilde Pr. dag Watt pr. time Timer pr. år kWh á kr. 2,15 Kroner SPAR i kr Spar i % Halogen 8 timer 35 w 2920 timer 102,2 kWh 219,73 kr.     0,00 kr.   0,0% LED 8 timer   3 w 2920 timer     8,7 kWh   18,83 kr. 200,90 kr. 91,4% Alle vores LED pærer har Ra værdi på 80, og har man behov for størrer farvegengivelse, kan vi foreslå vores diode pærer.

Omregningstabel:

Almindelig pære:

Spare pære:

LED pære:

100 Watt

28 Watt

10 Watt

75 Watt

25 Watt

8 Watt

60 watt

13 Watt

6 Watt

40 Watt

9 Watt

4 Watt

25 Watt

7 Watt

2 WattLæs mere om LED lyskilder nedenfor.

 

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

LED pærer

Et alternativ til almindelig belysning, som er blevet meget moderne i de danske hjem, er LED spot pærer. Helt nøjagtigt står LED for Light Emitting Diode, og selvom det er en relativt ny løsning inden for belysning, så er den allerede meget anvendt. Det, som er fordelagtig ved LED lysstofrør, er, at de bruger meget lidt strøm, hvilket gør dem billige i drift. Af samme grund af LED lyskilder også mere miljøvenlige, end traditionelle glødepærer.
Du kan anvende LED pærer forskellige stedet i dit hjem, men de er også meget velegnede som butiksbelysning, på grund af det lave strøm forbrug. Disse forskellige parametre er naturligvis medvirkende til, at flere og flere vælger billige LED pærer som belysning, hvad enten om det er i hjemmet eller som belysning butik.

Stort udvalg af LED pærer

Hos os kan du vælge dine LED pærer ud fra et af landets største udvalg. Vi forhandler LED pærer 12v og op til LED pærer 220v. Under disse modeller har vi en række underkategorier af LED pærer billig, så du kan få lige præcis de pærer, som du har brug for.  Du kan blandt andet vælge imellem LED pærer med forskellige fatninger, både i store og små størrelser, hvilket inkluderer både LED pærer e14 og LED pærer e27. Derudover kan du vælge imellem forskellige sokler til din LED pære, og her kan du blandt andet vælge imellem LED pærer g4, LED pærer g9 og LED pærer gu10.  Netop gu10 LED pærerne er specielle, fordi denne sokkel har to stik med en slags ”fødder” på, som bruges til at låse pæren på plads i lampeholderen.
Det er naturligvis vigtigt, at du får købt LED pærer med de rette specifikationer til dine lamper. Du kan finde frem til de rigtig LED pærer billig til dig ved at specificere dine krav i søgefunktionen øverst på siden.

LED pærer til en god pris

Når du køber dine LED pærer hos os, er du sikker på at få en god service og hurtig levering til gengæld. Desuden kan du være sikker på, at få en LED lysstofrør pris, som er fordelagtig for dig. Vi forhandler billige LED pærer i mange forskellige modeller og priser, så derfor kan du helt sikkert finde de pærer, som du skal bruge.

 
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om hvilke LED pærer, du skal bruge, så kan du altid ringe til vores supporttelefon og få hjælp af en rådgiver. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm