Loftlamper

Loftlamper tager mindre plads end eksempelvis gulvlamper og bordlamper, og kan også være mere diskrete, hvis man gerne vil have det. Når det kommer til loftsbelysning, er der rigtig mange muligheder at vælge imellem. Du kan både vælge imellem de mange pendel lamper, eller du kan vælge et loft lampe, som sidder i selve loftet som enten spots eller en lampe med skærm. Hvis du ved, hvad du er ude efter, kan du benytte søgefunktionen i toppen af denne side til at finde frem til den helt rigtig loft lampe, der passer til dine behov. Vi har lige fra billige loftlamper til de mere eksklusive lamper og loftlamper på udsalg.

 Læs mere om loftslamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

 

Loftsbelysning

Det er naturligvis ikke helt ligegyldigt, hvilke loft lamper du vælger til dit hjem. Alle boliger er forskellige og har derfor brug for forskellig slags loftsbelysning. Derfor gælder der særlige tommefingerregler, når det kommer til loftlamper. Når det gælder generel belysning af et rum, kan stort set alle slags loftslamper benyttes, da disse kan afgive et bredt lys. Dog kan du også benytte loftlamper som supplerende belysning, hvis du eksempelvis hænger en lille pendel i hjørnet som læselampe eller lignende. Der er altså mange løsninger, så du kan vælge frit på alle hylder og bruge din fantasi! Der er desuden forskel på loftsbelysning i de forskellige rum i hjemmet. I stue og køkken, hvor der sommetider skal bruges klart og koncentreret lys, er pendler også meget velegnede. I soveværelset kan det være rart med mere dæmpet lys eller meget på klædeskabet, og her er en lampe helt oppe i loftet rigtig god, eller en spot.

 

Loftlamper design

 De mange typer af loftlamper kommer også i meget forskellige former og modeller. Er du ude efter loftlamper design, kan dette også findes her. Vi har et bredt udvalg af forskellige designer lamper, herunder også loftlamper. Loftlamper design er som oftest lidt dyrere end andre, men du kan være heldig at finde loftlamper udsalg, hvor der også er designerlamper med. Går du specifikt efter loftlamper design, kan du med fordel bruge søgefunktion til at finde disse på vores side.

 Har du spørgsmål til søgefunktionen, kan du altid få hjælp af en rådgiver på vores service telefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm