Lysdæmpere

Lysdæmpere er den nemmeste måde at skabe hygge og stemning i dit hjem. Det har millioner af danskere fundet ud af, og omtrent hvert andet danske hjem har i dag en lysdæmper. Belysning betyder meget for stemningen, og hvis du gerne vil kunne tilpasse lysstyrken til dit humør, er lysdæmpere den rigtige vej at gå. Med lysdæmpere bestemmer du nemlig selv, hvilken type af belysning, du ønsker at have i dit hjem. Du får med andre ord mulighed en individuel belysning, hvor belysningen tilpasser sig dig – og ikke omvendt.

Læs mere om lys dæmper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lysdæmpere kan bruges til mange forskellige typer af lamper. En lysdæmper virker således, at du tilslutter lysdæmperen til din lampe i stedet for den almindelige afbryder. På den måde kan din lampe både give dig afdæmpet belysning, når du vil skabe en hyggelig og varm stemning eller et mere skarpt lys, når du for eksempel skal læse en god bog.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at lysdæmpere ikke er egnet til alle lamper. Eksempelvis er lysdæmpere ikke brugbare til lysstofrør. Hold derfor øje med, at den lysdæmper du har kig på, også er kompatibel med den lampe, som du ønsker at udstyre med en lysdæmper. Det samme gælder i forhold til pærer. Det har førhen almindeligvis været glødepæren, som danskerne brugte i forbindelse med lysdæmpere, men Energistyrelsen anbefaler nu, efter at den gammeldags glødepære er taget af markedet, at du vælger halogenpærer til dine lamper med lysdæmpere. Så er du sikker på at få den bedste lyskvalitet


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm