Læselampe

En læselampe giver et mere koncentreret lys og dermed en bedre belysning til læsning end mange andre lamper, og en sådan lampe er nødvendig, hvis du skal undgå at få ondt i øjne og hoved, når du læser. Når du køber læselamper er der dermed nogle vigtige ting, som du skal have fokus på. For det første skal pæren afgive et behageligt, men stadig forholdsvis skarpt lys, så du tydeligt kan læse men stadig ikke bliver blændet af lampen. Dertil kan det ofte være en god ide at vælge en lampe, som kan drejes i forskellige retninger, så du selv kan styre lyskilden afhængigt af, hvor du lige sidder og læser i forhold til selve læselampen.

Læs mere om de forskellige læselamper længere nede på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Udvalg af læselamper

Der findes utroligt mange forskellige slags læselamper, og her på siden kan du også finde en hel række forskellige modeller. Du skal blot finde ud af, hvilken slags du leder efter. Skal det være en væglampe til at hænge ved senge, eller skal det være en gulvlampe til at stille ved siden af lænestolen i dagligstuen? Du kan søge efter den rigtige læselampe, ved at klarlægge dine krav til lampen i vores søgefunktion, som er lokaliseret øverst på siden. Her kan du vælge de forskellige præferencer du her til læselampen med hensyn til både størrelse, pris, farve og meget andet. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde frem til den helt rigtige læselampe, som passer til dine behov.

Sakselamper som læselamper

Sakselamper er særligt anvendelige til brug som læselamper. Det er de, da lampen sidder på et funktionelt lampe stativ, som hænges op på væggen. Nu kan stativet skubbes ind og trækkes ud, som man behager, på grund af den smarte ”sakse”-anordning. Den kan således nemt tilpasses din placering, og det er dette, som gør sakselamper utrolig populære i mange hjem. Selve skærmens materiale kan du også i dag vælge, den traditionelle foldeskærm i papir, eller i plastik og hør. 

Er du i tvivl om noget, så ring gerne til voers supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm