Gallerilamper

Når det gælder at have enkelte objekter lyst op, såsom et maleri på væggen, en skulptur eller noget helt tredje, er Galerilampe og malerilamper det helt optimale.
Gallerilamper er som oftest små og diskrete samtidig med, at de afgiver en klar og fokuseret belysning.  På denne måde skabes der de allerbedste vilkår for det maleri eller den genstand, som de skal oplyse. Lamper af kobber eller messing er typisk indenfor gallerilamper, for det første ser det rigtig pænt ud, og så bibeholdes det større indtryk af billedet uden fremmedgørende objekter udefra.

Læs mere om billedbelysning nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Billedbelysning

Når det kommer til billedbelysning er malerilamper velegnede mange forskellige steder. Det gælder selvfølgelig først og fremmest på gallerier og museer samt offentlige steder, hvor der ofte hænger mange malerier på væggene. Men gallerilamper er også rigtig velegnede lige hjemme i din stue. Hvis du har et maleri eller et fotografi, som du holder særligt meget af, er det ganske muligt, at du gerne vil oplyse det, så det tager sig ud fra resten af rummet. Dette kan komme til at se virkelig flot ud med den rigtige kobberlampe, og det kan gøre på mange forskellige måder. Du kan både vælge at oplyse billede oppefra og nedefra eller fra siderne. De fleste vælger dog en løsning med malerilamper, der oplyser billederne oppefra.

Malerilampe

Når du går på udkig efter dine nye malerilamper, er der naturligvis nogle ting, du skal være opmærksom på. Det kan somme tider godt være svært at finde en helt rigtige malerilampe, som passer til det billede, du gerne vil have oplyst i din stue. Derfor skal du se dig godt op. Du skal gå efter den lyskilde, som du er ude efter, og her kan du vælge imellem målrettet og diffust lys. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, og de har hver deres fordele og ulemper. Du skal også bestemme dig for, om pæren i din malerilampe skal have en klar og hvid farve eller en mere gul og varm glød. Mange vælger desuden at benytte LED spots i deres malerilamper, da dette er den mest miljørigtige beslutning, og fordi de kan spare mange penge i el regninger. Du må dog selv finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os på vores service telefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm