Pendel lamper

Du kan skabe belysning i dit hjem på mange måder. En af de mere populære modeller inde for loft lamper er pendler. Pendel lamper adskiller sig fra visse andet loft lamper, idet den hænger fra loftet i en ledning med bare en enkelt pære for enden. Den har dermed fået sit navn, da den ligner et pendul lidt. Pendler er således enkle, men effektive lamper. De passer ind alle steder, og de kan fås i et hav af forskellige former og modeller, og med varierende typer af skærme. Pendel lamper er populære, fordi de kan hænge hvor som helst – og på mange forskellige måder.

Læs mere om pendler og hængelamper længere nede på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Hængelamper

Mange hænge lamper kommer med en rund eller flad skærm, men ikke pendler. Lamper pendler er, på trods af, at de er en model inden for hængelamper, så simple og fine i rummet. Mange hængelamper kan ellers virke dominerende, da de sandsynligvis blokerer en del af landskaber. Dette gælder ikke for pendler, som afgiver lys på en meget diskret måde. Synes du alligevel, at din  pendel lampe er i vejen, kan du altid vælge at hænge den højere oppe eller lavere nede fra loftet – det er helt dit eget valg.
Hvis du har specifikke krav til din lampe pendel, kan du benytte dig af vores søgefunktion i toppen af siden. Her kan du specificere dine krav og dermed hurtigt finde frem til de rigtige pendler lamper.

Pendel lampe

Når du søger efter dine lamper pendler, er der jo nogle ting, du kan overveje. Hvor stor skal din pendel være? Hvor stort et areal skal den kunne oplyse af rummet? Skal den være gennemsigtigt, farvet eller bare helt neutral?
En pendel lampe kan passe ind i alle salgs rum. Eksempelvis som belysning over spisebordet eller i køkkenet over køkkenbordet, så du rigtig kan se, hvad du foretager dig under madlavningen.
Er du til mere unikke pendel lamper, vil du også kunne finde en række pendel lamper design i vores store udvalg. Under lampetilbehør kan du finde lysdæmpere, så du altid selv kan vælge, hvor stærk en belysning du ønsker. 

Har du brug for hjælp, så ring gerne til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm