Spotlamper

Når du har brug for koncentreret lys på bestemte områder, kan du her vælge spotlamper. Disse afgiver nemlig det målrettede lys, som er rigtig brugbart ved eksempelvis ved klædeskabet, i køkkenet eller i entreen. Mange anvender dem også som læse lamper på grund af det koncentrerede lys, de afgiver. Du kan også bruge en spotlampe til æstetiske formål ved at lyse bestemte væg-eller gulvgenstande op. LED spots har et meget lavt energi forbrug og er dermed billigere at have stående tændt, og så skåner du samtidig miljøet, når du vælge disse lampe spot.

Læs mere om spotlamper og dens fordele, længere nede på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Stemning med spot lamper

Det kan være en rigtig god ide at vælge spotlight lamper på grund af alle de praktiske fordele, da de giver et godt koncentreret lys, som kan være nødvendigt flere steder i dit hjem. Men der er også andre grunde til at vælge denne form for belysning med LED spots. Du kan nemlig drage fordel af en spot lampe på en æstetisk måde, så lampen indgår som en del af indretningen i dit hjem. Dette kan du gøre ved at installere belysning spot, som oplyser en given genstand, eller du kan lade dine spotlamper installere i mere særprægede steder.
Du kan få spotlight lamper både til gulvene, væggene og loftet, og du kan også få LED spot udendørs.

Spotlamper til gode priser

Her på siden vil du kunne finde et stort og bredt udvalg af billige LED spots. Du vil blandt andet kunne finde LED spots 230v samt gu10 LED spot. Det helt særlige ved LED spot gu10er, at de har en sokkel med to stik i, som kan låses fast i lampeholderen. Du kan selv søge efter den rigtig spotlampe ved at specificere dine krav i søgefunktionen øverst på siden.
Alle vores spot lamper kommer med gode priser, så du kan få lige de LED spot, som du altid har manglet. 

Har du brug for hjælp, så ring gerne til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm