Udendørslamper

Udendørs lamper kan gøre underværker for din terrasse og have, både funktionelt og kunstnerisk. Først og fremmest sætter man  lamper udendørs, så det er til at finde vej i mørke, men overvej også hvordan du kan skabe en helt særlig stemning ved at benytte dig af udendørslamper. Udendørsbelysning kan bruges til hele haven, terrasser og gangstier.

Få mere information om havelamper og andre udendørs lamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Udendørs belysning

Der findes efterhånden uendeligt mange løsninger inden for udendørs belysning, så det kan være svært at vælge den udelampe, som du gerne vil have. Alle former for udendørs lamper har forskellige effekter, som kommer til udtryk på meget forskellige måder. Du kan eksempelvis få en udendørslampe med spredt lys, som egner sig godt til indgangspartiet, en udendørs lampe med koncentreret lys, egner sig bedre til belysning af postkasse og husnummer skilte. På samme måde findes der også udelamper med henholdsvis opadrettet og nedadrettet lys, som hver har forskellige funktioner og egenskaber.

Udendørs lamper

Når du har fundet ud af, hvilken form for belysning du vil anvende til de forskellige områder af din have, kan du begynde at finde de rigtige udendørs lamper til formålet. Du skal huske på, at dine udendørslamper kommer til at blive udsat for alle former for vind og vejr, herunder regn, slud og sne. Derfor skal de være lavet i noget materiale, som kan holde til alt slags vejr. Her kan det være en rigtig god ide at vælge udendørslamper galvaniseret, da disse er beskyttet mod rust og derfor kan holde til mere end de fleste andre slags lamper. 

Bedlamper

En helt særlig form for dekorativ havebelysning kan skabes ved at sætte bedlamper op i eller omkring dine plantebede og blomsterbede. Når mørket falder på, vil disse udelamper lyse bedet op, hvilket kan se rigtig smukt og mystisk ud. På denne måde kan du også nyde din have, selvom det er mørkt. Vælg gerne nogle bedlamper med enten nedadrettet eller opadrettet lys, afhængigt af hvor de sidder i forhold til bedet.
Du bestemmer helt selv, hvordan du vil anbringe din havebelysning, så vær gerne kreativ og dan en unik have med lys markeringer og spændende oplysninger af træer og busker.

Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon, har du spørgsmål eller brug for hjælp.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm