Væglamper

En væglampe bruges oftest som bred diffus belysning, hvilket vil sige, at den skal kunne lyse et større område op i modsætning til for eksempel en bordlampe eller et spot. Du kan dog helt selv vælge dine væg lamper og dermed også, hvordan de skal kaste deres belysning på netop dit hjem. Vi har rigtig mange forskellige væglamper at vælge imellem her på siden, og du kan bruge søgefunktionen øverst på siden til at filtrere dig frem til netop den væglampe, du har behov for.

Læs mere om væg belysning og belysning i hjemme, længere nede på siden.

 

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

 

Skab stemning med dine væglamper

Belysning af et rum, er en god ide at anvende flere forskellige former for lyskilder, da dette giver rummet både mere dynamik og en bedre oplysning. Væglamper indendørs har ofte lyskilder, som lyser ned ad, da dette giver en mere behagelig og hyggelig belysning. Til gengæld giver det også en lidt mere dunkel belysning, og derfor kan det være en god ide at have vægbelysning på flere af væggene i det gældende rum. Disse kan enten være ensartede eller forskellige, og hvis dette ikke er nok til at lyse rummet op, kan du vælge at supplere med andre former for lamper, som loftslamper, gulvlamper og bordlamper. Mange lamper med dæmpet belysning giver ofte et bedre resultat en én enkelt lampe med et skarpt lys. Kig derfor på lyskvaliteten, når du køber din nye lampet, og kig også gerne efter væglamper med skærme, da dette er med til at dæmpe belysningen på en naturlig og hyggelige måde.

 

Stort udvalg af væg lamper

Hos os kan du vælge din nye væglampe ud fra et stort og bredt udvalg. Vi har væglamper med og uden skærm, i forskellige stilarter og farver. Derfor burde du snildt kunne finde dine nye væglamper online her hos os. Når du skal finde frem til den rigtige lampe, kan du som nævnt bruge vores søgefunktion i toppen af siden. Her kan du specificere dine krav til væglampen, eksempelvis størrelse, pris, farve eller andet, og dermed finde frem til den lampe, som du er på udkig efter – uanset om det er til køkkenet, dagligstuen, soveværelset eller et helt fjerde rum.

 

Er du i tvivl om noget som helst, er du altid velkommen til at kontakte os på vore supporttelefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm