Lysekrone

Du kan vælge den helt klassiske model inden for krystallamper, som er en lysekrone. Lysekroner kan desuden fås i mange forskellige modeller, hvor ikke alle er krystal lamper.
Lysekroner formår at bringe en helt unik stemning til boligen, som andre former for lamper ikke formår på samme måde. Den er også velegnet til flere forskellige rum i hjemmet.  Benyt endelig vores søgefunktion i toppen af siden for at specificere dine krav og dermed finde frem til den helt rette lysekrone.

Læs mere om krystal lamper og prisme lamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Krystallamper


Krystal lamper adskiller sig meget fra andre typer lampe, først og fremmest for de naturligvis er noget mere bemærkelsesværdige. Det kan være noget så smukt med en stor krystallampe i loftet, men er man mere til det mindre ekstravagante, kan man også sagtens få mere diskrete krystal lamper i form af eksempelvis bordlamper.
Krystallamper kommer i alle slags priser og behøver altså ikke at være dyr – så se dig godt omkring, før du vælger den, du gerne vil købe.

Prisme lamper

En gren inden for krystallamper er de såkaldt prismelamper, som har fået deres navn, fordi de er formet som et prisme. Prisme lamper afgiver en meget klassisk form for belysning, som pynter i stort set alle slags hjem. Inden for klassisk belysning, er prismelamper nogle af de mest eftertragtede. Der findes dog også mere moderne prisme lamper, som kommer i helt sort jern eller messing. De fleste foretrækker dog den klassiske model, eller en blanding af det klassiske og moderne, som man ser i prismelamper i krystal og guld eller sølv. Prisme lamper tager sig godt ud som primærbelysning i et rum, så lampen også får sin berettigede opmærksomhed. Det kan eksempelvis være som belysning over spisebordet, stuebordet eller i køkkenet.

Ball lampe

De mere moderne krystallamper kommer i form af en ball lampe eller en dråbe lampe. De to minder meget om hinanden og har også egenskaber, som krydser over. En ball lampe i krystal ligner ofte almindelige pendel lamper, bortset fra, at de er udsmykket med krystaller, glas, sølv eller guld. De er altså et virkeligt godt miks af den klassiske og den moderne stilart inden for krystallamper. En ball lampe har et meget særpræget udseende, og derfor skal den måske ikke hænge i et rum, hvor der er alt for mange andre detaljerede lamper. Vælg suppleringsbelysning, som er mere neutralt for ikke at overdrive.  

Du er altid velkommen til at ringe til supporttelefonen og få hjælp.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm