Lampeskærm

Med lampeskærme vil lyset blive mere behageligt og dæmpet, og desuden kan du få så flotte og unikke lampeskærme, at de vil blive integreret i indretningen. Der findes et helt ufatteligt udvalg af lampeskærme. De fås naturligvis i plastik, men du kan også få lampeskærm tekstil, eksempelvis i form af lampeskærm hør eller lampeskærm stof. Disse vil give din lampe et helt fantastisk og anderledes look.

Alle vores skærme er med T-stel.

Læs mere om de forskellige skærme nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lampeskærme online

Når du køber dine nye lampeskærme online, har du den fordel, at du kan kigge på et stort udvalg af billige lampeskærme på en nem og hurtig måde. Her på siden kan du finde alt fra skærm til bordlampe til skærm til pendel. Skærmene til lamperne varierer en hel del afhængigt af, om vi har at gøre med loftslampe, væglampe eller gulvlampe, og derfor må du prøve dig lidt frem. Brug eventuelt søgefunktionen øverst på siden til at finde frem til de helt rigtige lampeskærme. Alle vores skærme er med T-stel.

Lampeskærm plisserede

Den mest klassiske form for lampeskærme er plisserede lampeskærme. Med en plisseret lampeskærm får du en lampe med et tidsløst og flot look, og hertil kan du vælge rigtig mange forskellige former for lampeskærme plisse.  Plisserede lampeskærme fungerer især godt som skærm til gulvlamper og skærm til standerlampe. Hvis du vil have en lampeskærm plisseret, som skiller sig lidt ud, kan du sagtens få dem i forskellige farver og mønstre.

Alle skærme er med T-stel.

Farvede lampeskærme

Hvis du i forvejen har et hjem, som er indrettet i enkle og neddæmpede nuancer, kan det være rigtig flot med farvede lampeskærme til lamperne. Dette vil skabe kontrast og dynamik i din bolig. Selvom den klassiske hvide lampeskærm er den mest brugte, dukker der stadig flere og flere farvede lampeskærme op på markedet; både ensfarvede eller mønstrede. En farvet lampeskærm vil kunne gøre belysningen fra lampen varmere eller koldere, afhængigt af hvad du ønsker. Alle skærme er med T-stel

Glasskærme

Når det kommer til pendel lamper, eller loftslamper i det hele taget, er glasskærme rigtig velegnede. De slipper langt mere lys ud, end uigennemsigtige lampeskærme, så de fungerer nærmere som sikkerhed og pynt end til at dæmpe lyset. Glasskærme kan fås i en neutral farve, eller du kan få dem i farvestrålende nuancer, som kan være med til at pifte dit hjem op.
Hvis din stil er mere klassisk, kan du også gå efter mere traditionelle glasskærme, som ikke er helt gennemsigtige.

Alle skærme er med T-stel 

Er du i tvivl så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm