Soveværelseslamper

Soveværelses belysning er lidt anderledes end belysning i resten af boligen. Værelset skal kunne lyses op. Det er en god ide med en loftslampe eller spot, som kan være primær belysning til soveværelse. Men derudover er det godt med et par sengelamper, som sidder lige ved sengen. Med et par sengelamper har du muligheden for at ligge og læse. Sengelamper skal dermed afgive en behagelig og måske lidt dæmpet belysning, som er læsevenlig mod øjnene, men først og fremmest skal de afgive behageligt lys, da soveværelset er det rum, hvor du slapper af og sover.

Læs mere om natbordslamper og elevationssengelamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Natbordslamper

Der findes mange former for sengelamper, som både kan være væglamper og bordlamper. Rigtig mange mennesker hat et natbord stående ved sengen, hvilken er perfekt, hvis man gerne vil have natbordslamper. Natlamper kommer i mange former, så hvilken du skal vælge afhænger helt af din stil og smag. Du kan få en hel række af lidt gammeldags natbordslamper, som er blevet moderne igen, eller du kan vælge en nyere model. Mange foretrækker en bevægelig lampe, så man kan rygge lidt rundt på, hvor den afgiver lys. Andre kan bedre lide en traditionel bordlampe, som ikke fylder for meget i rummet. Hvilke natbordslamper, du skal købe, må du derfor selv vurdere. Hvis du gerne vil se, hvad vi har af natlamper her på siden, kan du bruge søgefunktionen øverst til hurtigt at finde frem til de lamper, du gerne vil kigge på.

Lamper til elevationssenge

Hvis du er et af de mange mennesker, som har en elevationsseng, skal der tænkes lidt mere over dine sengelamper. Her er det altså en god ide, at du kigger efter specifikke lamper til elevationsseng. Du kan få elevationssenge lamper, som har lange arme, så om du hæver eller sænker sengen kan lyset nå. På den måde vil lyset altid følge dig, og du skal derfor ikke bekymre dig om dine sengelamper, når du gerne vil ligge og læse i din seng. Elevationssenge lamper fås også i mange varianter, men naturligvis ikke helt ligeså mange som traditionelle væglamper eller natbordslamper. Der skulle dog være nok at vælge imellem, så du kan finde en, der passer dig. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm