Stuelamper

Der er næste uendelige muligheder for, hvad du kan vælge af lamper til din stue. Stuelamper har nemlig meget forskellige formål alt efter, hvor de er placeret i rummet. Det vil sige, at du både kan vælge et par væglamper til at give generel belysning, en gulvlampe ved siden af lænestolen som læselys og en loftslampe over stuebordet til hygge belysning. Der er mange muligheder, og du kan få stue lamper inden for alle stilarter. Vælg gerne lamper, om har en nedadgående lysretning, da disse egner sig bedre til intimt hyggelys end de lamper, som har en opadgående lysretning. Stuen er huset hyggelige og afslappede rum, og disse krav skal dine stuelamper naturligvis også leve op til.

Læs mere om stue belysning nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Belysning stue

Du kan sagtens have en større lampe, eksempelvis i loftet, som fungerer som primær belysning. Men det er en rigtig god ide yderligere at lyse stuen op med små ”lys øer” rundt omkring, så du undgår mørke og dunkle hjørner. Dette kan gøres med en fin bordlampe i vindueskarmen eller bare med et par diskrete væglamper i det fjerneste hjørne. Husk på, at det er et rum, som du tilbringer rigtig meget tid i, så du skal gerne kunne lide at være der.
Det er ofte nødvendigt, at din stue skal rumme et ordentligt læselys. Skab gerne læselys flere steder i stuen – det er jo ikke sikkert, at du sidder i den samme sofa eller stol, hver gang du læser en bog. Sørg desuden for, at dine stue lamper ikke alle sammen har den samme lysilde styrke – sådan skaber du en varieret belysning stue. Vil du gerne kunne variere det endnu mere, kan du vælge at installere en lysdæmper på alle dine stue lamper. Således vil du altid selv kunne bestemme over din belysning stue.

Lamper til stuebord

Med de rigtige, stemningsfyldte lamper til stuebord vil du kunne skabe et hyggeligt fællesskab for dem, som sidder om stuebordet. Et centralt lysområde er vigtigt i stuen, så beboerne i huset har et sted at samles om. Lamper til stuebord må ikke være for lyse, da dette kan ødelægge den intime stemning, som er ønsket. Til gengæld må lyset gerne være dragende og levende, så man har lyst til at samles om det.
Når du vælger lamper til stuebord, kan det både være en hyggelig bordlampe eller en moderne pendel lampe – det er op til dig. Der er ikke nogen løsning, som er forkert, og både bordlamper og loftslamper egner sig rigtig godt som lamper til stuebord. 

Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm