Plafond

Plafond lamper har fået deres navn efter det franske ord for loft, plafond. Plafonder er lamper, der både kan hænge på vægen og i loftet, og som, på grund af deres udformning, ikke er nødt til at hænge hverken vertikalt eller horisontalt. En plafond lampe er ofte rund og næsten flad, men du kan også sagtens få plafond lamper, som er firkantede, aflange og andre kreative former. Plafondlamper egner sig ofte bedst til at hænge midt i rummet, hvis de skal hænge i loftet. Dette er dels fordi, at plafond lamper ofte er udformet symmetrisk, og derfor ser de bedst ud i midten af loftet, og det er dels fordi, at de udsender en god bred belysning, som fungerer bedst, hvis den kommer fra centrum af lokalet.

Få mere plafond information længere nede på siden.

 

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Plafond belysning

Plafondlamper har den fordel, at de som oftest ikke er særlig dybe. Hvis man har lavt til loftet, er de derfor særdeles velegnede som loftslamper. Mange andre loftslamper hænger ned, og derfor er de ikke altid gode i lavloftede rum, men det er plafonder.
Plafond belysning er, som nævnt, god som primær belysning i et rum, da den afgiver et bredt og diffust lys. Du kan stadig godt sætte forskellige former for sekundær belysning op i rummet sammen med en plafond lampe, dette vil kun give god dynamik og liv i rummet.
Plafondlamper er også rigtig velegnede til små rum alle smalle gennemgange, hvor der er meget trafik. De er ikke i vejen, fordi de er så lave, og dermed kan de hænge alle steder.

Runde lamper

De fleste plafond lamper, som hænger på vægge, er udendørs lamper. Disse runde lamper gør sig godt til eksempelvis indkørsler eller indgangspartier. Der findes dog også mange runde lamper, som er plafonder, der egner sig indendørs brug. En sådan rund lampe kan eksempelvis sidde i entreen eller på badeværelset – eller ekstra værelset. Selvom mange plafond lamper er runde lamper, betyder det ikke, at de ligner hinanden. Runde plafonder kommer i mange forskellige varianter produceret i varierende materiale. Mange har en indbygget glasplade indbygget i lampen, men andre har dele, som er lavet af børstet stål. De kan derfor se meget forskellige ud.
Hvis du har en anelse om, hvilke specifikke plafondlamper du er ude efter, kan du med fordel benytte vores søgefunktion øverst til at finde frem til netop den plafond lampe, du leder efter.

Er du tvivl om noget, kan du også altid få hjælp af en rådgiver på vores supporttelefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm