Spisebordslampe

Det er vigtigt at have en god spisebordslampe over spisebordet. Det er et sted, hvor man som familie samles, og derfor skal belysningen selvfølgelig også være i orden. Når du kigger på spisebordslamper, er der derfor nogle særlige kriterier, du gerne må kigge efter.
Lamper til spisebord skal gerne give en bred og god belysning til rummet, men stadigvæk må det gerne virke lidt intimt. Gå derfor efter en spisebordslampe, som kan afgive denne form for belysning. Det kan eksempelvis være en lampe med skærm eller en lampe spisebord med lysdæmper, så du selv kan regulere lyset helt som det passer dig.

Læs mere om lamper over spisebordet nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lamper til spisebord

Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem når det kommer til lamper til spisebord. Hvis du er ude efter en bord lampe spisebord, vil det sandsynligvis være rigtig flot med en klassisk tidløs lampe, som passer ind i de fleste spisestuer. Men når du har valgt den rigtige lampe, er det naturligvis heller ikke helt ligegyldigt, hvor du placerer den. Det mest oplagte er oftest at placere din lampe til spisebord midt på bordet, hvor den bedst muligt kan afgive lys til hele bordet og de mennesker, der sidder ved det. Du kan dog også sagtens placere dine lamper spisebord andre steder.

Lampe over spisebord

De fleste vælger typisk loftslamper til lamper til spisebord. Det er praktisk med lamper over spisebord, så de ikke tager pladsen fra selve bordet. Dermed kan middagen rigtig komme til sin ret i det rette lys.
Der er mange gode loftslamper, som egner sig til lampe over spisebord. Du kan gå efter en af de mange pendel lamper, der findes på markedet, da disse egner sig godt til generel belysning, som det gør sig gældende ved spisebordslamper. Vil du gerne have flere spisebordslamper hængende over bordet kan du overveje at installere en lampe system i loftet, således at du kan flytte rundt på lampernes placering. Dette er eksempelvis smart, hvis du ved særlige lejligheder folder dit spisebord ud, så der kan sidde flere mennesker. Når du gør dette, skal dine spisebordslamper selvfølgelig kunne følge med.
Selvom du har nogle rigtig fine spisebordslamper hængende over bordet, kan det godt være en god ide at tilføje et par supplerende lyskilder rundt omkring i spisestuen, så stemningen kan blive rigtig hyggelig. Prøv at bruge vores søgefunktion øverst på siden til at finde de helt rigtigt lamper til spisebord – det er hurtigt og nemt.

Har du spørgsmål kan du altid ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm