Arbejdslamper

Når du siddet på kontoret, er det rigtig vigtigt, at du får ordentligt lys at arbejde i. Der findes mange slags arbejdslamper, som er produceret specielt til dette formål. Hvis du sidder ved et skrivebord og arbejder, kan du med fordel købe en arbejdslampe, som skal monteres på skrivebordet, hvor du kan justere lysretningen. På denne måde kan du få god lys til arbejdet, uanset om du arbejder ved computeren eller i den anden ende af bordet. Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvilken pære der sidder i dine arbejdslamper. Det skal lyse klart, men stadig ikke genere dine øjne, for så får du svært ved at koncentrere dig.

Læs mere om belysning til arbejde og kontorlamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Kontorlamper

Kontor lamper behøver ikke kun at bestå af arbejdslamper ved skrivebordet. Faktisk er det en god ide, at du har flere lyskilder på kontoret, for på den måde får du et meget bedre generelt lys i lokalet. Det er derfor en god ide med en god loftslampe, som afgiver et bredt og diffust lys til lokalet. Denne loftslampe kan du egentlig vælge helt frit selv, da dens formål først og fremmest er, at afgive en bred lyskilde. Dog kan det på et kontor være rart, hvis indretningen består af forholdsvis neutrale møbler, så der findes reelle kontorlamper, som også er beregnet til at sidde i loftet. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil købe en kontorlampe til din arbejdsplads, kan du bruge vores søgefunktion øverst til at finde frem til den helt rette kontorbelysning.

Belysning til arbejde

Det kan ikke understreges nok. Når det kommer til kontor belysning, er det bare rigtig vigtigt, at lamperne er i orden. Et for skarpt eller dæmpet lys kan hæmme koncentrationen, så man ikke får lavet noget ordentligt. Det kan være svært at ramme plet med den rigtige belysning til arbejde, især fordi alle mennesker foretrækker noget forskelligt. Derfor er det en god ide at investere i en lysdæmper til dine kontorlamper. Med en lysdæmper installeret, kan du selv justere lysstyrken til, hvad der passer til dine forskellige arbejdsopgaver.
Der er opstillede særlige regler for kontorbelysning på offentlige arbejdspladser, men hvis du eksempelvis arbejder hjemme, må du selv sørge for, at belysningen er i orden. Find ud af, hvordan du arbejder bedst og i hvilken belysning. Kun på denne måde kan du skabe de bedste arbejdsvilkår for dig selv. 

Har du brug for hjælp, så ring gerne til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm