Køkkenbelysning

I de fleste tilfælde er køkkenet en arbejdsplads, men samtidig også et opholdsrum. Det betyder, at der er brug for flere forskellige lamper til køkkenet. Der skal naturligvis være et godt arbejdslys, der hvor der laves mad; altså ved køkkenbordet, komfuret og ovnen. Koncentreret køkkenbelysning kan være for eksempel spots eller LED lys køkken. Samtidig skal der dog også lamper til køkken, hvor der er opholdsrum – oftest omkring spisebordet. Her kan du med fordel vælge nogle mere hyggelige og afdæmpede køkken lamper, som er rare at sidde ved.

Læs mere om lamper til køkken og lys under køkkenskabe nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lamper til køkken

Som nævnt ovenfor kan det godt betale sig at vælge forskellige køkkenlamper til de forskellige områder i køkkenet. Det skal gerne være nogle funktionelle lamper, som stadig er dekorative, da du bruger rigtig meget af din tid i køkkenet.
Til spisebordsområdet kan du eksempelvis vælge en loftslampe i form af en pendel køkken lampe, som kan hænge ned over bordet. Det vil give et godt supplement til lys i køkken og desuden være hyggeligt at spise rundt om. Det er ikke sikkert, at det lige er i dette område, at du skal vælge køkkenbelysning LED. Her skal lyset nemlig, som nævnt, være mere dæmpet og stemningsfuldt, og knap så praktisk. Du kan også sagtens vælge at installere flere lamper køkken som hyggeligt supplement.

Lys under køkkenskabe 

Ikke alle køkkener er lige store, og så er det rigtig rart og praktisk med køkkenskabe over køkkenbordet. I sådanne tilfælde er det nødvendigt med lys under køkkenskabe, så man stadig kan se, hvad man foretager sig, når man laver mad. Du kan få forskellige muligheder af lys under overskabe, som er produceret specielt til dette formål. Når du vælger sådan en lampe køkken, behøver udseendet ikke tælle ret meget, for den kommer ikke til at kunne ses.
De lamper, der produceres til at sidde under køkkenskabe, er oftest LED belysning køkken.

Lamper over køkkenbord  

Når det kommer til belysning i køkken, er arbejdsområdet med lamper over køkkenbord naturligvis et vigtigt området. Her er spots gode, fordi de afgiver et meget klart og koncentreret lys. Her vil det i øvrigt være en fordel at vælge LED lys til køkken. LED spots har et lavt strøm forbrug, og du vil dermed med LED køkkenbelysning kunne spare mange penge i strøm, da køkken belysning har en vigtig betydning en stor del af dagen. Med LED lamper køkken vil du desuden også spare miljøet, da du forbruger mindre strøm.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm