Luksuslamper

Hvis du går meget op i indretningen i dit hjem, er du sikker også altid på jagt efter de helt rigtige luksuslamper. De rette, flotte lamper kan gøre underværker for dit hjem, og hvis du i forvejen er vild med luksus og specielle lamper, er det selvfølgelig luksuslamper du skal have.
Luksuslamper kan som sagt gøre meget for dit hjem, men de skal da også placeres rigtigt. Sørg for at dine nye luksuslamper kommer til rette ved at hænge dem op på steder, hvor man ikke undgår at se dem. Selvfølgelig er de der først og fremmest for belysningens skyld, men luksuslamper er samtidig en stor del af din indretning.

Læs mere om de forskellige luksus lamper herunder.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Entre lamper

Det første, dine gæster ser, når de træder ind i dit hjem, er din entre. Derfor er det vigtigt allerede her at give et godt indtryk. De rigtig luksus entre lamper kan få din entre til at se varm og indbydende ud, så alle dine gæster med det samme føler sig hjemme og veltilpas. Der er mange måder, du kan sætte dine entre lamper op på. Hvis du har en meget smal og lille entre, er det en god ide at gøre brug af væglamper, som ikke fylder så meget i landskabet. Har du et spejl hængene i din entre, vil det se så flot ud med entre lamper over dette.

Specielle lamper 

Der findes efterhånden mange specielle lamper på markedet, og hvis du godt kan lide at skille dig lidt ud fra mængden, er det da lige sådan nogle du skal have fat i. Eksempelvis vil du med en tentacle lampe både dit hjem ud fra dine bekendtes samtidig med, at du kommer til at udstråle luksus. En tentacle lampe er en de luksuslamper, som er lidt mere specielle, og den vil gøre sig rigtig godt både i din stue, dagligstue eller som entre lamper.

Lounge lamper

Der er intet der siger luksus som lounge. Lounge er indbegrebet af veltilpashed, afslapning og luksus. Hvis du er vild med denne stil, må du finde nogle lounge lamper, som kan skabe den helt rette stemning i dit hjem. Lounge lamper afgiver ofte en intim og dæmpet delikat belysning, og derfor er det en god ide med flere lounge lamper, som du kan placere rundt omkring i rummet – og varier gerne i dine valg. Så kan du både have en lampe på bordet, et par væglamper på væggene og måske et par lounge lamper i loftet. 

Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe på vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm