Italienske lamper

Italienske lamper er designet i lækre og elegante modeller, samtidig med at belysningen er i top kvalitet. Er du derfor ude efter en unik og tidløs lampe, er det muligvis en italiensk lampe, du skal lede efter. Franske lamper indeholder mange af de samme kvaliteter, så du kan også kigge i denne kategori. Både franske og italienske lamper kan fås  i mange forskellige former og til forskellige formål. Du kan få dem i store versioner, som fylder meget i et rum, eller du kan vælge et par italienske lamper, som er mere minimalistiske, hvis du er mere til den stil. Lige meget hvad du vælger, er du sikre på, at lamperne vil formå at tilføje et ekstra strejf af elegance til din bolig.

 

Læs mere om Italiensk belysning nederst på siden.

Der er ingen varer i denne kategori.

 

Kinesiske lamper

 

Når der snakkes om kinesiske eller japanske lamper, kommer man hurtigt til at tænke på de klassiske kulørte rispapirlamper, som vi kender så godt fra både hverdag og fest. Mange kinesiske lamper ligner de mere vestlige, bortset fra, at der er et lidt mere orientalsk præg over dem. Det gælder eksempelvis visse bordlamper, som har en helt almindelig hvis skærm, men hvor selve foden er prydet af kinesiske mønstre og tegn.
Kinesiske lamper såvel som japanske lamper kan tilføre et rigtig fint og eksotisk præg på dit hjem. De vil se rigtig fine ud i eksempelvis en dagligstue eller spisestue.
Hvis du ved, hvilke specifikke kinesiske lamper, du er ude efter, kan du benytte vores søgefunktion øverst på siden til at finde hurtigt og nemt frem til disse.

 

Danske lamper

 

Dansk design og danske lamper er kendt i hele verden for at være stilrent og sofistikeret. Så hvis du er vild med den minimalistiske og enkle stil, er det helt sikkert danske lamper, du er ude efter.
Danske lamper kan anvendes i alle slags rum og alle steder. De rene linjer og det stilfulde design gør dem til en vigtig del af indretningen, og netop på grund af enkeltheden, kan de også integreres i enhver form for indretning.

 

Du er velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm