Farvede lamper

Hvis du mangler belysning i dit hjem, hvorfor så ikke være kreativ? Der er ingen, der siger at lamper skal være hvide og neutrale. Du kan jo vælge at gøre din lamper til en lige så stor del af indretningen som dine øvrige møbler. Tilføj eksempelvis en turkis lampe til dit soveværelse og opnå en magisk og hyggelig stemning. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser, når det kommer til anvendelse af farvede lamper!

Læs mere om indretning med farverige lamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Fede lamper

Hvis din indretning i hjemmet trænger til et pift, så skulle du måske begynde at kigge efter nogle farverige lamper til at løfte stemningen lidt. Vi har en række af super fede lamper her på siden, som alle har det kendetegn, at de skiller sig lidt ud fra mængden. Måske er de farvede eller gennemsigtige eller har en sjov form. Man kan gøre en lampe lidt federe på rigtig mange måder. Hvis du er ude efter for eksempel en lilla lampe, så anvend vores søgefunktion øverst på siden til at finde frem til alle vores lilla lamper. Der er nok at tage fat på!

Sorte lamper

Det er i løbet af de sidste par blevet rigtig moderne med sorte lamper. Det giver kant, og så står det ud fra mængden. Du kan både få lamper med helt sorte lampeskærme, eller du kan få lamper, som er udskåret i sorte mønstre. De findes i alle prislejer, og størstedelen af dem er rigtig flotte og fede. Sorte lamper har nemt ved at se dyre og eksklusive ud, og det er nok også af samme grund, at de er blevet så populære. Find frem til vores sorte lamper ved at benytte søgefunktionen øverst.

Seje lamper

Det kan være svært at finde de helt rigtige, seje lamper – for en lampes primære formål er vel at afgive belysning. Det skal dog ikke forhindre dig  i at finde et par seje lamper, som du ville elske at have hængende i din stue eller soveværelse. Hvide og neutrale har det ofte med at gå lidt i ét med tapetet. Vælg derfor nogle lamper, som har farve og personlighed – ligesom dig selv. Dit hjem vil blive mere dynamisk og levende med mere spændende lamper, og det vil alt sammen smitte af på dig. Seje lamper kan også være med forskellige mønstre eller sjove former. Vælg eksempelvis en gulvlampe i en anderledes figur til dagligstuen eller en blomstermønstret natlampe til soveværelse – det er alt sammen dit helt eget valg!

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm