Børnelamper

Børnelamper adskiller sig på en eller anden måde helt fra andre slags lamper. Børnelamper til værelset skal helst være sjove og til glæde for det fantasifulde barn.
Ud over udseendet er der dog en del krav til en børnelampe. Lamper til børneværelset må ikke blive så varme, at børnene kan brænde sig på dem, eller de kan risikere at sætte ild til eksempelvis dynen. Dermed skal en børnelampe være produceret til bare 12 eller 24 watt, og den må ikke have el-førende dele, som barnet kan komme til at røre ved. Dette gælder også selve lyspæren.

Læs mere om lamper til børneværelset længere nede på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lamper til børneværelset

Når der er styr på de vigtigste krav, er det også vigtigt at fokusere på lampens kvalitet. Børn skal havde masser af lys på værelset, for så får de automatisk mere lyst til at lege derinde. Derfor kan det være en god ide med flere små lyskilder. For eksempel en natlampe ved sengen, en arbejdslampe ved tegnebordet og en loftslampe, som giver en bred og klar belysning til værelset. Det kan være, at du allerede ved, hvilke børnelamper du er ude efter? Hvis du er, kan du med fordel benytte vores søgefunktion øverst på siden til at finde frem til de specifikke børnelamper, som du har brug for.

Baby lamper

Et spædbarn tager i de første måneder alting til sig – så en kulørt lampe over puslebordet vil stimulere dit barn lige så meget som et særligt farverigt legetøj. Det kan derfor være en god ide at anvende farverige og kulørte baby lamper til din babys værelse, og de må også gerne være formet i sjove faconer. Det er alt sammen med til at stimulere din baby.

Sjove lamper

Når alle kravene er blevet tjekket, skal der også være tid til det sjove. For du kan nemlig få nogle rigtig sjove lamper til dit barns værelse! Husk på, at det er dit barn, der skal sove og lege derinde, så lad vedkommende være med til at vælge de børnelamper, der skal bruges til børneværelsesbelysning. Det kan være, at dit barn er særlig glad for biler eller flyvemaskiner? Så forsøg at finde nogle sjove lamper, som er formet efter disse. Du kan få lamper til børneværelset i et hav af forskellige farver og udformninger, så der er nok at vælge imellem!

Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm