Retro lamper 

Retro lamper er lamper, som førhen har været meget moderne, og som nu er blevet det igen. Lamper retro beskrives ofte som farverige lamper med klassiske former. En retro lampe kan ligeledes passe ind i de fleste hjem, afhængigt af den nuværende indretning og lampens stil.
Retro lamper vil altid skille sig ud fra mængden, men dette er kun en fordel. Retro lamper vil på grund af deres enestående look skabe dynamik og liv i dit hjem. Desuden er der altså en helt speciel stemning over retro lamper, som man ikke finder andre steder. Hvis du allerede ved, hvilke retro lamper du er ude efter, kan du anvende vores søgefunktion øverst på siden til at finde frem til præcis de lamper, du ønsker dig

Læs mere om klassiske lamper og rustikke lamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Klassiske lamper

Hvis du er i tvivl om, hvilken lampe du skal købe, kan du altid ty til klassiske lamper. De klassiske lamper har ofte et tidløst design, så de aldrig går af mode, og derfor kan du have lampen stående i dit hjem mange år ud i fremtiden.
Klassiske lamper har ofte et lidt nostalgisk look fra en svunden tid, hvilket på nogle punkter gør dem mere interessante end helt moderne lamper. Dette gælder især, hvis det originale materiale er bevaret. En klassisk lampe kan eksempelvis være en havelampe i støbejern eller en kobberpatineret loftslampe til dagligstuen – der er mange muligheder at vælge imellem.

Rustikke lamper

Det er gennem de sidste år blevet mere og mere moderne med rustik indretning, hvilket gælder både for møbler og belysning. Rustikke lamper tilfører et dyrt og eksklusivt look til dit hjem på grund af de ofte særprægede og i øjenfaldende materialer, som bruges. Du kan få rustikke lamper i mange forskellige slags materialer og former, men fælles for dem er, at de står ud fra mængden. De har ofte et meget klassisk udseende, hvilket gør, at de ligesom klassiske lamper vil se flotte ud i de fleste hjem.
Rustikke lamper er sammensat på meget forskellige måder. Sommetider har alle de anvendte materialer et rustikt look, men andre gange er det blot foden på lampen eller skærmen, som har det flotte rustikke udseende.

Har du spørgsmål, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm