Antikke lamper

Mange mennesker vælger et look i antikke og gamle lampe stil til deres hjem. Antikke lamper kan fås i en meget bred vifte af forskellige stilarter. Orientalske antikke lamper, som eksempel, har været meget populære, fordi de formår at bringe en stemning af elegance til deres omgivelser. Stilen antik lamper giver i det hele taget et indtryk af et hjem med god stil. Du skal ikke holde dig tilbage for at blande forskellige stilarter i dit hjem, da dette kan resultere i et spændende og flot autentisk look.

Læs mere om vintage lamper og gammeldags lamper længer nede på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Vintage lamper

Ordet vintage har efterhånden mange betydninger. I nogle kredse referer det til gamle, men fine, bruge objekter. Andre mener blot, at det beskriver ting, som er over 20 år gamle.
De fleste bruger dog ordet vintage som ting, som er temmelig gamle, men stadigvæk er af meget eksklusiv karakter. Denne beskrivelse passer rigtig godt på vintage lamper. Denne gruppe af gamle lampe stil har et look, som er præget af fortiden, men samtidig ser meget dyrt og smukt ud. Der findes mere moderne fortolkninger af disse. Vintage lamper fås i alle slagsafskygninger, hvad enten du er ude efter en bordlampe, en loftslampe eller noget helt tredje.

Gammeldags lamper

Looket gammeldags lamper er i det hele tager noget, som bliver taget meget i brug i de danske hjem. Blandingen af moderne og stilen i gamle lamper i et hjem, skaber et miks af stilarter, som gør et rum interessant og fascinerende.

En helt enestående gammeldags lampe kan formå at tage en helt central rolle i et rum som et supplement til resten af indretningen. I store rum er der ofte brug for flere forskellige lyskilder, og her kan det se så fint ud med flere gammeldags lamper, til at lyse de forskellige dele af rummet op. Selv de mest moderne hjem vil have godt af at få integreret en gammel lampe stil. Dette vil sammen med den moderne indretning, have en helt forbløffende effekt på dit hjem.

Har du brug for hjælp. ring gerne til vores supporttelefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm