Cube lamper

De har et meget skandinavisk og moderne look med enkle og sofistikerede linjer. I det hele taget af cube lamper kendetegnet ved et rent og minimalistisk udtryk.
Cube lamper er desuden kendetegnet ved, at de er formet som en kube – en form for boks.  Det gælder både væglamperne og loftslamper i serien.  De er dermed velegnet i alle rum i hjemmet. Hvis du allerede ved, hvilke cube lamper du er ude efter, eller hvis du gerne vil undersøge mulighederne, kan du med fordel anvende vores søgefunktion øverst på siden til at navigere rundt mellem alle vores lamper.

Læs mere om Ice cube lamper nedenfor.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Ice cube lamper

Inden for grenen af cube lamper, er der en hel række af lamper, som bliver kaldt ice cube lamper. Disse er, ligesom de resterende cube lamper, formet som en kvadrant ellers boks, og så er de desuden produceret i presset krystal og krom. Det er heraf, de har fået navnet ice cube lamper, fordi de har en tendens til at ligne isterninger.

De har alle dette kolde og lækre look over sig, som kendetegner dem. En ice cube lampe kommer både som væglampe, loftslampe og pendler. Det er en lampe, som er tidløs i sit udseende, så det betyder, at du kan have den hængende rigtig mange år fremover. Hvis du er vild med lækkert design og eksklusivitet, er en ice cube lampe helt sikkert noget for dig.


Du kan bruge vores søgefunktion til at finde ice cube lampe tilbud, ellers kan du altid få hjælp ved at ringe til vores support telefon. 


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm