Rispapirlamper

Rispapirlamper har efterhånden eksisteret i mange år, og for tiden er de blevet moderne i Danmark igen. De klassiske rislamper har et retro look over sig, og passer ind i de fleste rum. Med tiden er rispapirlamper også blevet anvendt meget som festlamper. Rispapirlamper er et billigt, men flot alternativ til de nyere loftslamper. De kan fås helt neutrale og hvide eller i mange farver, som med festlamperne. De kan også fås med sjove figurer og lignende på, som er perfekte til børneværelset.

Læs mere om andre lamper nederst på siden.

Der er ingen varer i denne kategori.

Glaslamper

Glaslamper er især gode at anvende, hvis du ikke har særligt meget plads. En glaslampe fylder nemlig ikke så meget i landskabet som uigennemsigtige lamper. På samme tid får du en super flot belysning, og der er rigtig mange forskellige slags glaslamper at vælge imellem. Du kan både vælge en af de klassiske glaslamper i fine former, eller en af de mere moderne glaslamper, som ofte kommer i firkantede eller runde former. 

Plexiglas lampe

Plexiglas er en form for hård type plastik, som ved hundrede graders varme bliver formbar. En plexiglas lampe produceres ofte med farvet plexiglas, og gerne også med brede farvespektre, så den ændrer sit udseende afhængigt af, hvorfra man kigger på lampen. Plexiglas lamper er derfor populære, fordi de udover at fungere som lyskilde, også ofte fungerer som en lille skulptur i sig selv på grund af de smukke og særprægede look.

Et plexiglas lampe med farvet glas kan komme i mange former og modeller en fiks bordlampe eller en smuk loftslampe. Hvis du er vild med denne slags særprægede lamper, bør du også kigge lidt nærmere på en lampe med skaller, som også skiller sig meget ud.

Kobberlamper

Kobberlamper kan anvendes både som udendørs lamper og indendørs lamper på grund af deres lidt rå og rustikke look. Desuden er kobberlamper altså meget praktiske, og de kan holde til lidt af hvert.
Smedejernslamper minder lidt om kobberlamper, men disse bliver dog oftest brugt udendørs. Begge typer lamper er glimrende løsninger, hvis du går efter et klassisk, råt og anderledes look til din bolig. 

Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm