Havelamper

Når du sætter havelamper op i din forhaven er det ikke kun til gavn for dig, men også for dine gæster. Når det er mørkt udenfor, er det vigtigt med havelamper, som kan give orientering om trin, ujævne sten og lignende. I sådanne tilfælde skal du montere dine havelamper så lavt som muligt, så det bliver nemt at se eventuelle trappetrin eller glatte flader, som man kan risikere at falde på.
Hvis der er flere indgange til dit hus, bør du især sætte havelamper op, så du på denne måde guider dine gæster til den rette indgang. I denne forbindelse bør du også overveje at montere lys ved postkasse, husnummer og navne skilt, så også postbude og andre udefrakommende kan finde frem til dit hjem. 

Læs mere om bedlamper og lamper med sensor nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Lampe med sensor

Når du anvender udendørs belysning, er det for mange mennesker en god ide også at montere sensorer på disse. En ude lampe med sensor kan være til gavn på flere måder. Du kan eksempelvis vælge at anvende bevægelses sensorer. Disse sensorer vil reagere på bevægelse og dermed automatisk tænde, når nogen går forbi, for eksempel op af havegangen til huset. Det er en stor fordel at bruge disse, da du kan spare rigtig meget strøm ved, at de ikke skal stå tændt 24 timer i døgnet, men kun når der rent faktisk er nogen, som har brug for lyset. En anden form for lampe med sensor, som er rigtig praktisk, er en sensor med lysfølere. Med lysfølere vil lampen registrere, når det begynder at blive mørkt, og derefter tænde. Her får du igen en strømsparende løsning, da lyset hermed vil være slukket om dagen og tændt, når det mørkt. Mange vælger endda en kombination af de to løsninger for at spare mest muligt.

Parklamper

Hvis du er ude efter en effektiv løsningen inden for havelamper til at oplyse gangveje og stier, er parklamper oftest det mest oplagte valg. Disse afgiver et bredt og kraftigt lys, så det bliver nemt at finde vej. Samtidig fås parklamper ofte i rigtig flotte modeller, som kan tilføre et æstetisk og smukt udseende til din have. Parklamper udsender ganske vist et kraftigt lys, men den særlige udformning på lampen gør, at dette ikke vil nå ind til naboen og genere denne. Det er en stor fordel at vælge galvaniserede parklamper, da disse vil blive udsat for rigtig meget regn og slud. 

Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttelefon med spørgsmål.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm