Udendørs væglamper

Hvis du gerne vil belyse din terrasse eller området omkring din hoveddør, er det oftest udendørs væglamper, som er den bedste løsning. Da de hænger højt oppe på væggen, har de mulighed for at afgive en bred og god belysning, som kan oplyse helt dit indgangsparti samt din indkørsel. Det er i øvrigt også ved hoveddøren, at dine gæster får deres første indtryk af huset, og derfor er det vigtigt, at det føles trygt og gæstfrit. Det er også rart for dig selv at kunne se indefra, hvem der ringer på døren. Overvej gerne om du vil installere sensorer på dine udendørs væglamper. På denne måde kan de indstilles til kun at lyse ved eksempelvis bevægelse, og du kan på denne måde spare mange penge i strøm.

Læs mere om væglamper udendørs nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Væglamper galvaniseret

Hvis du gerne vil have, at dine udendørslamper væg skal holde i mange år, bør du købe galvaniseret væglamper. Galvanisering fungerer som rustbeskyttelse af dine udendørslamper, og de vil derfor bedre kunne stå imod det danske vejr med alt, hvad det indebærer af regn, slud og sne. Du kan få galvaniseret væglamper til både billige og dyre priser, så prisen er ikke det, som skal holde dig tilbage. Det er dog værd at vide, at de dyre væglamper galvaniseret oftest holder bedre og ser pænere ud end de billige. Dette er dog en smagssag, så du skal naturligvis købe dem, som du mener ser bedst ud til netop dit hjem.

Udendørslamper væg

Når du har valgt dine udendørslamper væg, skal du naturligvis have monteret dem, men det er ikke altid en let opgave. Hvis ikke du selv har erfaring med installation af udendørs el-arbejde, er det en rigtig god ide at hyre en autoriseret elektriker. Der er nemlig opstillet en hel række sikkerhedsmæssige regler gældende udendørslamper. Hvis du køber dine udendørs væglamper og transformatoren hver for sig, skal du hyre en elektriker til at hjælpe dig, også selvom lampen kun indeholder 12-24 volt. Det er kun, hvis du køber et færdigt sæt med transformer, ledninger og vejledning, at du må installere dine udendørslamper væg på egen hånd.

Har du spørgsmål, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm