Solcellelamper

I solcellelamper bliver lyset fra solen omdannet til el-energi ved hjælp af netop solcellerne. Denne energi bliver således lagret i et batteri i solcellelampen. På denne måde lader solcelle lamper op henover dagen, så de kan tænde automatisk, når det bliver mørkt.
Solcelle lamper er utroligt smarte, idet de udelukkende bruger energi fra solen, og du sparer derved strøm samtidig med, at du skåner miljøet. Derudover afgiver de et meget behageligt og hyggeligt belysning, og du kan sætte dem lige hvor du vil i haven, da du ikke skal trække diverse ledninger og kabler.

Læs mere om solcelle lamper nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Det store udvalg af solcellelamper

Solceller lamper er for mange et åbenlyst fornuftigt valg, idet de udelukkende anvender solens lys og derfor ikke noget elektrisk strøm. De fås i et meget bredt udvalg og kan bruges forskellige steder i haven. Solcelle lamper bruges mest til orienteringslys, da de ikke formår at lyse hele haven op. Derfor er det oplagt enten at benytte dem til at lyse langs stier eller rundt om et bed eller blot som hyggelys på havebordet. De fungerer også rigtig godt som dekorative lamper. Hvis du mangler lidt farver i din have, kan du får solcellelamper i form af kulørte lamper. Solcelle lamper kan også fås i form af blomster og andre figur. Om aftenen vil de så lyse dine blomsterbede smukt op.

Overvejelser i forbindelse med solcelle lamper

Når du køber solceller lamper, skal du være opmærksom på, om de er med hvide eller gule lysdioder. De hvide dioder giver det mest kraftige lys, men det er også en smule køligt og ikke helt så hyggeligt. De gule dioder afgiver ikke et helt så kraftigt lys, men til gengæld har de et hyggeligt og varmt skær over sig. Du må derfor selv vurdere, hvad der fungerer bedst for dig i din have.
Du skal også være opmærksom på, at solcellelamper ikke lyser nær så kraftigt som almindelige lamper. De kan dermed ikke erstatte det mest nødvendige lys som for eksempel i indkørslen. Her skal du anvende godt og kraftigt lys. Solcelle lamper er dermed mest anvendeligt til pynt og hygge. 

Har du spørgsmål kan du ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm