LED spot

LED belysning er fremtiden. Det er både eksperter og forbrugere enige om. LED er en forkortelse for Light Emitting Diode og LED belysning er en særdeles energibesparende belysningskilde – faktisk den mest energisparende overhovedet.  LED belysning kan bruges til mange typer af lamper i hjemmet og LED spots er en af dem. Spotbelysning er blevet en populær belysningsform i mange danske hjem, og det er med god grund.

Spots er nemlig både en diskret belysningsform, som passer perfekt til dig, der gerne vil have et stilfuldt look i dit hjem. Spot er desuden praktisk i rum som køkken og badeværelse. Med spot kan du nemlig gemme belysningen elegant væk, så du har plads til at bevæge dig eller arbejde ved køkkenbordet. Der er store fordele ved at vælge LED spot til din spotbelysning. LED spots’ lave energiforbrug sikrer dig for eksempel en lavere elregning, ligesom deres lange levetid på 50.000-80.000 timer betyder, at du ikke skal skifte pærer igen i mange år.

Bedre sikkerhed i hjemmet er også en vigtig fordel ved LED spot. LED spot bliver nemlig ikke varme ligesom eksempelvis halogenpærer, og dermed minimerer du risikoen for ulykker og brand, når du vælger LED spot til dit hjem. Det betyder også, at LED spot kan monteres direkte i isoleringen i loftet. Der er altså mange fordele ved at vælge LED spot. Vil du have fremtidens energi- og miljørigtige lyskilde og en lavere elregning hver måned, er LED spot spot det rigtige valg for dig.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm