Industribelysning

Industribelysning er en hel kategori for sig selv inden for belysning. Når du skal købe industri lamper kan det godt betale sig at købe nogle dyre lamper, hvis det betyder, at de er billige i drift. Her er det en god ide at kigge efter LED lysstofrør, som har et lavt strømforbrug og holder i lang tid. Det vigtigste er, at belysningen er god og funktionel. Husk dog at vælge noget lys, som er godt at arbejde i. Hvis lyset er alt for dårligt, kan de medarbejdere der bevæger sig rundt i bygningen få hovedpine og andre gener, så vær omhyggelig med at vælge de rigtige industrier lamper.

Læs mere om industri lamper og facade belysning nedenfor.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Facadebelysning

I industriområder vil der være mange indgange til lagre og lignende, og her er det en god ide med facadebelysning. Du kan få mange løsninger inden for facade belysning, og hvilken du vælger, afhænger af hvad du præcis skal bruge belysningen til. Er det eksempelvis en lagerindgang, en port eller vigtige skilte, der skal lyses op?
Dertil kan du vælge at købe en hel del tilbehør til din facadebelysning. Hvis du har brug for det, kan du eksempelvis få en fjernbetjening til dine lamper. Dette er praktisk af sikkerhedsmæssige årsager, eller hvis der er enkelte af lamperne, som ikke behøver at lyse hele tiden.
Ligesom industribelysning skal facade belysning være funktionel og oplysende. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at finde frem til lige præcis den facade belysning, du leder efter.

Futuristisk belysning

Der er altid nogle lamper, som er lidt foran resten. Futuristisk belysning er blevet mere populært, da det er moderne, skiller sig ud og har masser af kant. Den form for industribelysning, som man ser mange steder, har ofte et strejf af futuristiskbelysning.Med sådanne lamper vil du formå at skabe en lidt syret og science fiction-agtig stemning som er helt unik. 

Er du i tvivl om noget, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm