Lysstofrør armaturer

Et lysstofrør armatur er en lampeholder, hvis formål er at holde lysstofrøret på plads. Mange armaturer indeholder også de elektriske ledningssystemer, som hører til lysstofrøret. Lysstofrør armaturer fås i mange forskellige størrelser og modeller, som passer din de forskellige varianter af LED lysstofrør. Et armatur er først og fremmest funktionelt, men du kan sagtens også få dekorative armaturer.
Der anvendes i dag elektroniske glimt tændere, som er mindre opslidende på lysstofrøret ved tænding.

Læs mere om LED lysstofrør og armaturer nedenfor.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Armaturer

Du kan vælge imellem en række forskellige LED armaturer. De inddeles oftest efter funktion. Dermed kan du vælge imellem blandt andet grund armaturer, køkken armaturer,  industri armaturer, spejl armaturer og underskabs armaturer. Nogle af dem ligner hinanden meget, men der findes også markante forskellige. Eksempelvis er spejl armaturer produceret til at skulle sidde over et spejl, ligesom underskabs armaturer er lavet til at sidder under et skab. Du kan også få en vandtæt LED armatur, hvis du har brug for dette.
Her på siden kan du vælge imellem mange forskellige armaturer, blandt andet en LED armatur 230v.

LED lysstofrør

LED lysstofrør er for mange mennesker de fortrukne lysstofrør, fordi de er billigere i drift end mange andre spots. De har et utrolig lavt strømforbrug. Dette indebærer også, at en LED lysstofrør lampe er bedre for miljøet end andre. Til gengæld er LED lysstofrør pris ofte lidt højere end de øvrige på markedet, men du vil hurtigt have tjent dine penge hjem, da LED som sagt er billigere i drift og desuden har flere levetimer i sig.
Find de helt rigtig LED lysstofrør til dig ved at specificere dine krav i vores søgefunktion øverst på siden.

Lysarmaturer

Måske har du fået en bedre ide om, hvilke lysarmaturer du har brug for? Ellers kan du altid få hjælp af en af vores rådgivere ved at ringe til vores support telefon.
Hvis du har fået en ide om, hvad lysarmaturer du kan bruge, kan du som nævnt benytte vores søgefunktion til at finde frem til de helt rigtige armatur lamper til din smag. Der er mange at vælge imellem, så sørg for at finde den, der passer til det rum og de lysstofrør, du desuden skal bruge. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så ring til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm