Gulvlampe

Når du vælger belysning til dit hjem, skal de lamper du vælger gerne blive en del af indretning. På dette punkt er gulvlamper meget nemme at integrere i hjemmet, da de fungerer som et møbel i sig selv. De kan udfylde den tomme plads ved lænestolen, bogreolen eller pejsen. På denne måde får din gulvlampe en dobbeltfunktion, som er både at være belysning og en del af møblementet. Der er mange gulvlamper at vælge imellem. Her på siden vil du kunne finde lamper både enkel og dobbelt, med store eller små skærme og du vil også kunne finde gulvlamper tilbud. Brug søgefunktionen i toppen af siden til at specificere dine krav til din gulvlampe, så du lynhurtigt kan finde frem til den helt rette.

Læs mere nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Standerlamper

Standerlamper er klassiske og vil derfor kunne passe sammen med stor set alle former for indretning. De kan både fungere som bred belysning og dermed give lys til hele rummet, men de fleste standerlamper fungerer nærmere som et supplement til belysning og er dermed meget velegnede til eksempelvis læselampe ved sofaen eller hygge belysning i stue hjørnet.
Selvom de fleste standerlamper passer ind i alle stuer, kan det godt betale sig at tænke lidt over både formen og farven. Har du en meget simpelt indrettet stue kan du eksempelvis godt tillade dig at købe en ekstravagant standerlampe i en særpræget form. Men hvis du i forvejen har mange detaljer og nips, kan det tage sig godt ud med en enkelt og klassisk standerlampe.

Standerlamper design

Hvis din smag er mere raffineret end de flestes, så kan det være du er ude efter standerlamper design. Der er mange af de større designere, som producerer standerlamper. Fordelene ved standerlamper design er, at de er mere unikke, og du vil derfor ikke se din egen lampe overalt i dine venner og bekendtes stuer. En standelampe design kan virkelig bringe dynamik og fornyelse ind i din stue, hvilket ikke er en dårlig ting! Her på siden har vi et stort udvalg af standerlamper design, som du kan vælge imellem. Brug søgefunktionen til at finde frem til den rigtige designerlampe til netop dit hjem.

Har du brug for hjælp, så ring bare til vores suporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm