Lampetilbehør

Få den helt rigtige lampe til hjemmet. Nogle lamper kræver lidt tilbehør for at virke optimalt, i andre tilfælde er det bare fedt med ekstra lampetilbehør, så du selv kan regulere ophængning af lampen, eller hvor stærkt den skal lyse eller farven på lampen.
Noget af det lampetilbehør, som er meget brugt, er lys dæmpere og farvede skærme. Med en lysdæmper tilkoblet din lampe, styre du selv lysstyrken og med en farvet skærm ændre du hurtig din indretning, fra hverdag til fest. Der kan ændres på de fleste lamper, og det gælder både gulvlamper, væglamper, bordlamper og loftslamper.

Få flere idér med lampe tilbehør nederst på siden.

Du skal være logget ind for at bruge denne funktion!

Hvis du endnu ikke har lavet en bruger kan du oprette en ved at trykke på kundecenter i toppen.
Som bruger får du blandt andet adgang til følgende muligheder:
  • Favoritlister
  • Se dine ordrer
  • Og meget mere..

Gå til kundecenter

Tekstiler

Når det kommer til lampetilbehør, findes der også en hel del i tekstiler. Blandt andet kan du, i stedet for en almindelig plastik skærm eller en hør skærm, vælge en skærm i tekstil til din nye lampe. Det kan give en meget ordinær lampe et helt andet look, som er spændende og unikt.
Testiler lampetilbehør fås også til alle slags lamper, i både billige og dyre udgaver. Du kan desuden få de forskellige tekstiler i rigtig mange forskellige farver og mønstre, så du får lige det lampetilbehør, som du har brug for.

Pendelophæng

Hvis du har lige har købt en nye pendel lampe, skal du sandsynligvis også bruge et pendelophæng, eller trænger du til en opfriskende farve på ledningen er det også til at finde. Pendelophæng anvendes til ophængning af de mindre tunge pendel lamper. Det er en billig og en nem løsning, når du skal have sat dine nye lamper op. Der fås forskellige beslag til pendelophæng, så du skal sørge for, at du får den, der passer til din lampe. Er du i tvivl, kan du altid ringe til vores supporttelefon og få hjælp af en af vores dygtige rådgivere.

Baldakin lampe

Før i tiden var stort set alle loftslamper produceret med en baldakin. En lampe baldakin har til formål at sørge for, at den pågældende lamper hænger sikkert i loftet, og samtidig skal den skjule alle de ledninger, skruer og kroge, som måtte stikke ud. Indvendigt at baldakin lampe også forsynet med en slags aflaster, som kan bære noget af lampens vægt.
Denne anordning er rigtig smart, idet den både har en funktionel og en æstetisk værdi. I dag kan man få lampe baldakin i mange forskellige slags materialer, blandt andet plastik og messing, så du er sikker på at få en model, der passer til din lampes udseende. 

Er du i tvivl er du velkommen til at ringe til vores supporttelefon.


Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Her findes alle produkter, som hører under den valgte kategori. Klik på billedet for at læse mere om produktet.

Læs mere  Google+ Trustpilot Prismatch

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm