Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Lampe-Hjemmesiden.dk. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Lampe-Hjemmesiden.dk.

 

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Lampe-Hjemmesiden.dk. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Lampe-Hjemmesiden.dk, er denne af vejledende art. Lampe-Hjemmesiden.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Lampe-Hjemmesiden.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid er normalt  2-3 dage. 

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Lampe-Hjemmesiden.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lampe-Hjemmesiden.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lampe-Hjemmesiden.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Lampe-Hjemmesiden.dk har stillet dig i udsigt.


Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kreditkort. Alle priser på www.lampe-hjemmesiden.dk  - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret:
Lampe-Hjemmesiden.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, samt i original emballage også i væsentlig samme stand.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Læs mere om virksomheden og vores strategi og vision


  • Læs mere
 Google+

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm