Belysning

Det er vigtigt med god belysning i hjemmet. Rent funktionelt er god indendørs belysning medvirkende til, at du kan finde rundt, men belysning har naturligvis også en dekorativ og æstetisk betydning for et hjem. Med god belysning vil dit hjem blive rarere at være i, og det vil også se større ud, end hvis din indendørsbelysning ikke er tilstrækkelig og velplaceret.
Dermed er funktionsbelysning stadigvæk vigtig. For at kunne se, hvad du foretager dig i eksempelvis køkkenet eller ved arbejdsbordet, har du brug for ordentligt funktions belysning. Disse kan for eksempel bestå af spots i væg eller loft. Dernæst kan du supplere rummet med hyggebelysning i form af gulvlamper eller bordlamper, så du opnår den helt perfekte indendørs belysning.

 

Indendørs belysning

Indendørs belysning handler i meget høj grad om dit valg af lamper. De lamper du vælger, til din indendørs belysning, skal kunne supplere den mængde af dagslys, som kommer ind af vinduerne. Du er derfor nødt til at kigge på det naturlige lys, der falder ind, for at kunne sætte dine indendørs lamper de rigtige steder.
Ved du allerede nu, hvilke lamper du er ude efter, kan du med fordel benytte vores søgefunktion øverst på denne side. Vi har masser af løsninger inden for billig belysning til hjemmet.

 

Trappebelysning

Trapper i boligen kan potentielt være farlige, hvis ikke de er godt belyst. Derfor skal du her være særlig opmærksom på de oplysninger lamper, som du sætter over trappen. Trinene skal kunne adskilles fra hinanden, så man ikke snubler og falder på trappen. Typen af lamper, du skal bruge, afhænger naturligvis af trappens placering. Ofte er væglamper over en trappe gode, men du kan også sagtens benytte dig af en stærk loftslampe, hvis dit hjem er bygget til det.
Alternativt kan du benytte dig af trappebelysning i rør. Disse kan sættes for enden af hvert trappetrin, så man tydeligt kan skille dem fra hinanden og se, hvor man skal træde i mørket.

 

Indirekte belysning

Når du skal skabe den supplerende hyggebelysning i dit hjem, er det ikke altid en fordel at bruge alt for skarpt lysende lamper. Når belysningen skal være hyggelig og rar, er det derimod en god ide at gøre brug af indirekte belysning. Dette kan du gøre på mange måder. Oftest består indirekte belysning af en væglampe, som afgiver lyset op mod loftet. På den måde afgiver den ikke belysningen direkte på dig og resten af rummet, men bruger derimod loftet til at give en indirekte belysning.Har du brug for hjælp?
Så brug pæren :-)

Læs mere om virksomheden og vores strategi og vision


  • Læs mere
 Google+

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage lækre tilbud mm